Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Kupoli" by Pekka Matilainen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kupoli

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Kupoli
  • Author : Pekka Matilainen
  • Release Date : January 06, 2013
  • Genre: Historical,Books,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 833 KB

Description

Firenze 1423. Brunelleschi rakennuttaa kaupungin ylle kohoavaa tuomiokirkon kupolia, kun ylhÃĪisen suvun poika lÃķytyy surmattuna sivukujalta. Rahakukkaro on tallella, mutta harvinainen kÃĪsikirjoitus on kadonnut. Todistajat vÃĪittÃĪvÃĪt, ettÃĪ tappaja on Medicien kirkon pappi.


Kaupunki kohisee murhasta, kun porteista ratsastaa sisÃĪÃĪn syytetyn vanha ystÃĪvÃĪ, Antonio Loschi, mukanaan 16-vuotias apulaisensa Pikku-Toni. Kaksikko alkaa kaikessa hiljaisuudessa tutkia murhaa ja kÃĪsikirjoituksen arvoitusta. MistÃĪ kiistelty teksti kertoo? Kuka on valmis ÃĪÃĪrimmÃĪisiin tekoihin saadakseen sen kÃĪsiinsÃĪ? EntÃĪ miten Brunelleschin rakennuttama tuomiokirkon kupoli liittyy tapaukseen?


Historiallinen jÃĪnnitysromaani herÃĪttÃĪÃĪ eloon 1400-luvun Firenzen – ajan ja paikan jossa koko Euroopan historia sai uuden suunnan. Kirja herÃĪttÃĪÃĪ myÃķs ajatusleikin: miten maailma olisi muuttunut, jos kadonnut kÃĪsikirjoitus olisi joutunut vÃĪÃĪriin kÃĪsiin?


Pekka Matilainen on tyÃķskennellyt mm. Yliopisto-lehden pÃĪÃĪtoimittajana ja tutkinut renessanssin FirenzeÃĪ. Kupoli on hÃĪnen esikoisromaaninsa.


PDF Books "Kupoli" Online ePub Kindle