Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Kvinnan som jagade ensam" by Magnus Jonsson # eBook PDF Kindle ePub Free

Kvinnan som jagade ensam

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Kvinnan som jagade ensam
  • Author : Magnus Jonsson
  • Release Date : January 12, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5422 KB

Description

Tredje boken i Magnus Jonssons succÃĐtrilogi om krypteringsexperten Linn StÃĨhl.
»Doktoranden Linn StÃĨhl pÃĨ KTH ÃĪr en trovÃĪrdigare Lisbeth Salander« Lotta Olsson, DN
Linn StÃĨhl har bestÃĪmt sig fÃķr att aldrig mer samarbeta med Stockholmspolisen. Men nÃĪr en av hennes tidigare vÃĪnner frÃĨn Antifascistisk aktion sÃķker upp henne i ett kÃĪnsligt ÃĪrende och kort dÃĪrefter ÃĨterfinns dÃķd, kan hon inte undvika att bli involverad.
Linn gÃĨr motvilligt med pÃĨ att ÃĪnnu en gÃĨng bistÃĨ kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson i en svÃĨr och mÃĨngbottnad utredning. Samtidigt slits hon mellan dubbla lojaliteter: hon inser att AFA behÃķver hjÃĪlp utifrÃĨn, men ÃĪr inte beredd att avslÃķja organisationens olagliga aktiviteter fÃķr polisen.
FÃķr att inte behÃķva fÃķrrÃĨda nÃĨgon startar Linn en parallell utredning och pÃĨbÃķrjar pÃĨ egen hand jakten pÃĨ den misstÃĪnkta infiltratÃķr som verkar avrÃĪtta AFA-medlemmar en efter en. SpÃĨren leder henne till Danmark, till mÃĪnniskor som redan tidigare velat se henne dÃķd.
MAGNUS JONSSON ÃĪr uppvuxen och bosatt pÃĨ SÃķdermalm i Stockholm. Han arbetar som gymnasielÃĪrare och ÃĨker gÃĪrna skateboard pÃĨ fritiden. 2016 kom hans succÃĐdebut, Mannen som lekte med dockor, fÃķrsta boken i Hatet-trilogin, som ÃĨret efter fÃķljdes av AsÃĪtarna i KungstrÃĪdgÃĨrden. Kvinnan som jagade ensam ÃĪr den tredje och avslutande delen i trilogin.
Om Magnus Jonsson och Hatet-trilogin:
»En rafflande, filmisk historia som vartefter den fortgÃĨr gÃķr mig andfÃĨdd.« Anna Liv LidstrÃķm, Dagensbok.com
»Riktigt spÃĪnnande svensk deckare. Magnus Jonsson kan verkligen skriva och sjÃĪlva mordfallet ÃĪr klockrent, inte riktigt likt nÃĨgonting jag tidigare lÃĪst.« MÃĨnadens bok - Bokraden
»Magnus Jonsson kan verkligen skriva! MiljÃķbeskrivningarna ÃĪr sÃĨ mÃĨlande att det kÃĪndes som att man var i Stockholm en vacker vÃĨrdag.« A Bookaholic Swede


Download Free Books "Kvinnan som jagade ensam" PDF ePub Kindle