Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Kvinden i graven" by Julia Heaberlin # eBook PDF Kindle ePub Free

Kvinden i graven

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Kvinden i graven
  • Author : Julia Heaberlin
  • Release Date : January 24, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1888 KB

Description

Da den sekstenÃĨrige Tessa bliver fundet i en grav pÃĨ en mark i Texas, har hun kun med nÃļd og nÃĶppe overlevet en seriemorder. Hun har meget lidt erindring om, hvordan hun er havnet der, men hendes vidneudsagn sender en mand pÃĨ dÃļdsgangen.


I graven finder man ligresterne fra tre andre piger. Tessa er eneste overlevende – den ’heldige’ af de fire ofre, som pressen hurtigt dÃļber ’de sortÃļjede blomster, efter de blomster, der bredte sig som et gult tÃĶppe over deres grav.


Tyve ÃĨr senere fi nder Tessa de samme blomster lige uden for sit sovevÃĶrelse, og nu er hun ikke i tvivl om, at hun igen  trues pÃĨ livet. Hun tvinges til at huske tilbage og gennembryde den mur af hemmeligheder, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Har hun dÃļmt en uskyldig til dÃļden? Er det den rigtige morder, der forsÃļger at skrÃĶmme hende? Og hvem er det, der interesserer sig sÃĨ meget for hendes teenagedatter? 


En intens og dybt original psykologisk domestic noir-thriller om en ung kvinde, der kÃĶmper for sig selv og for sit barn, mens hun genoplever de hÃĨrrejsende erindringer, der ligger gemt under et blomsterhav pÃĨ en mark. 

”En begavet og uhyre velskrevet thriller, som man endelig ikke mÃĨ snyde sig selv for. Imponerende tÃĶnkt og mesterligt udfÃļrt.” 

The Washington Post 


”Det er lykkedes Heaberlin med denne roman at fÃĨ os til at stoppe op og tÃĶnke over den skrÃĶmmende regelmÃĶssighed, hvormed dÃļdsdomme bliver udskrevet og eksekveret i Texas.” 

The New York Times book Review. 


”Et fremragende tÃĶnkt plot, der matches af en overlegen velskrevet roman med en stÃĶrkt stigende spÃĶndingskurve.” 

The Times UK


Books Free Download "Kvinden i graven" PDF ePub Kindle